Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Danmarks første musikweblog er nu officielt i luften, og er der en bedre måde at komme igang på end at tage en tur til David Bowie koncert, så man har noget at skrive om i det første indlæg? Det mente vi heller ikke, så vi troppede gladeligt op og indfandt os på vores siddepladser og gjorde klar til at høre The Dandy Warhols varme op for mesteren.
Desværre var The Dandys en mand i undertal pga. blindtarmsbetændelse, så koncerten forløb uden trommer, hvilket betød, at alle numrene kørte i halvt tempo. Deres sange er stenede nok i forvejen, så det drastiske temposkift var ikke et plus, og det var faktisk kun sidste nummer, Country Leaver, der fungerede. Så det var en nitte, men pyt. Bowie stod klar i kulissen, og det var vel også ham, vi var kommet for at høre.

Hvorfor de havde valgt at indrette Forum med siddepladser er en gåde, og der gik da heller ikke mange splitsekunder før alle folk rejste sig op og gav Bowie stående ovationer. Der var dog ikke mange, der satte sig ned igen, da koncerten gik igang, så stolene kunne vi godt have været foruden (specialt da man fik ølglas i hovedet, hvis man stillede sig på sit sæde for at kunne se bedre).

www.davidbowie.com Koncerten var den første på Bowies store verdensturne, så derfor var der en masse småting, der ikke var kørt helt på plads endnu. Eksempelvis forsvandt lyden to gange, og vi blev enige om, at det nok ikke var meningen, at storskærmen skulle være blå i et par minutter under Heroes. Men disse ting blev opvejet af Bowies entusiasme for at være i København og på turne igen. BTs anmelder får sagt det meste i sin anmeldelse, og det er fuldstændigt rigtigt, at der var for mange halvdårlige nye numre fra Reality. Men det er svært at være sur over den slags, når manden kan hive Ashes to Ashes, Fame, Heroes og Ziggy Stardust ud af ærmet efter behag. Og selvom billetterne ikke ligefrem lå i Grøn Koncert prisniveau, så var pengene alligevel givet ganske godt ud, da koncerten varede knap 2 1/2 time. Så vi vil ikke brokke os, hvis han overvejer at slutte sin turne med at visit på næste års Roskilde Festival, så vi kan se ham igen. Det ville vi faktisk synes var en ret fremragende idé (hint – hint). Der er meget mere om koncerten hos DavidBowie.com, hvor man kan finde billeder og sætlisten fra koncerten i København.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS