Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


www.cardigans.com Der er gode muligheder for at fange en fed koncert de næste dage. Bor du i Århus området kan du i aften se amerikanske The WalkaboutsVoxhall og på søndag se The CardigansTrain. Københavnerne kan fornøje sig med amerikanske The RaptureVega i aften og The Cardigans på Vega på mandag. Der er desuden Fun Lovin’ Criminals på tirsdag på Amager Bio, hvilket godt kunne gå hen og blive lidt af fest, specielt hvis de spiller en masse fra debutten. Torsdag er der Bob Dylan i Forum og MuseVega. Og var du en af dem, der fik billetter til Blur på søndag, så go’ fornøjelse.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS