Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Coveret til René Difs single Let It All Out - Foto: John FogdeLige nu kan jeg ikke finde den lyst og energi der skal til for at lave musik,” udtaler René Dif til BT, og dermed er det foreløbigt slut med den tidligere Aqua rappers solokarriere. Efter at være blevet dømt for vold mod sin kæreste, har Dif åbenbart ikke lyst til at skrive sange som The Uh Uh Song længere, hvilket jo er foreståeligt.
Der skulle dog mere være tale om en pause end et egentligt farvel til popbranchen, hvilket sikkert vil glæde de fire mennesker, der købte Difs sidste to singler. Og det er formodentligt de samme, der har forudbestilt kopier af den kommende René Dif bog “Popdreng”, der udkommer 1. november. Anmeldereksemplarer kan sendes til redaktionen.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS