Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Duran Duran Man må sige, at Duran drengene har vind i sejlene i øjeblikket. Først får deres tilbagevenden til den originale formation med masser at Taylors langt mere presse, end man nogensinde kunne have forventet. Derefter kom Lifetime Achievement Awards fra både MTV og Q Magazine. Og nu begynder de sørme at spille koncerter rundt om i verden, så vi igen har en undskyldning for at finde eyeliner og lyseblå jakker frem og danse til Girls on Film. I første omgang skal de spille to shows i England d.14 og 15 oktober, og derefter følger en række koncerter i USA, hvorefter de skal spille nogle koncerter i Australien med Robbie Williams.
Det eneste skår i glæden er, at det stadig ikke er lykkedes bandet at samle en pladekontrakt op, hvilket betyder, at den plade de fortsat er igang med at indspille endnu ikke har en udgivelsesdato. Men mon ikke det kommer, når pengenemændene ser, hvor mange 30-somethings, der dukker op til de kommende koncerter.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS