Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvem er det nu lige der har lavet denne plade? Man behøver aldrig kede sig, hvis man har en internetforbindelse. Folkene bag webloggen Me(ish) har lavet en lille quiz, hvor de har fjernet bandnavn og pladetitel fra 60 forskellige plader, og så er det så op til jer musikgenier derude at gætte, hvilke bands der har udgivet pladerne. Man kan ikke vinde andet end håneretten over sine venner, men den er jo også guld værd. Og skulle man være under den forkerte opfattelse, at det da er barnemad at gætte et par covers, kan vi meddele, at vi fik samlet 38 rigtige sammen, inden vi grædefærdige måtte give op og indrømme, at vi ikke vidste nok om musik. Men kan I slå den, vil vi da gerne høre fra jer [via Interesting Stuff].

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS