Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvem er det nu lige der har lavet denne plade? Man behøver aldrig kede sig, hvis man har en internetforbindelse. Folkene bag webloggen Me(ish) har lavet en lille quiz, hvor de har fjernet bandnavn og pladetitel fra 60 forskellige plader, og så er det så op til jer musikgenier derude at gætte, hvilke bands der har udgivet pladerne. Man kan ikke vinde andet end håneretten over sine venner, men den er jo også guld værd. Og skulle man være under den forkerte opfattelse, at det da er barnemad at gætte et par covers, kan vi meddele, at vi fik samlet 38 rigtige sammen, inden vi grædefærdige måtte give op og indrømme, at vi ikke vidste nok om musik. Men kan I slå den, vil vi da gerne høre fra jer [via Interesting Stuff].

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS