Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Pink Stëël Der er uden tvivl alt for få bøsser i Heavy Metal. Udover Rob Halford synes de homoseksuelle at have holdt sig fra denne musikgenre, der ellers er smækfyldt med lækre fyre i stramme bukser, gejlet hår og blæret sminke. Men det vil den amerikanske Gay Metal gruppe Pink Stëël lave om på. Med mottoet “Fighting with metal and loving with wood“, og prisen som årets Best Gay Heavy Metal Band fra The Village Voice synes de klar til at vælte verden.
Det skal dog retfærdigvis siges, at Pink Stëël nok i højere grad er en cabaret duo end et egentligt band, men det skulle eftersigende ikke gøre dem mindre underholdende. Selvom de primært spiller deres shows i New York kan det anbefales, at man går på opdagelse på deres website. Her kan man udover en MP3 af nummeret We Fight 4 Cock finde The Pit of Gayness, hvor de løfter sløret for, hvilke af deres metal kollegaer, der muligvis burde komme ud af skabet. Altsammen meget underholdende.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS