Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Er der Zia eller Nick?Som bekendt har Nick Rhodes fra Duran Duran produceret størstedelen af The Dandy Warhols’ seneste skive “Welcome to the Monkey House“. Men hans indflydelse er åbenbart gået lidt dybere end bare at bede Dandyerne om at droppe guitarerne og bruge masser af keyboards. Prøv for eksempel at tjekke videoen til You Were The Last High, som nærmest er en scene-for-scene genindspilning af Duran Durans klassiske Planet Earth video. Der er dog ingen meldinger om, hvorvidt deres kommende video til Plan A er en genindspilning af Girls on Film, men man har da lov at håbe.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS