Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den seneste version af Emogame er nu klar, og denne gang skal man hjælpe de deprimerede musikere med at hjælpe en af deres venner, der er blevet hjernevasket af bandet The Friends Theory, der naturligvis består af skuespillerne fra den populære tv-serie.

Screencap fra Emogame 2

Er du ikke helt med på, hvad Emo og Emogame er, så er det ikke så mærkeligt. Emo er en musikgenre, der skal forestille at dække over bands, der laver støjende pop/rock musik, men hvor der er mere følelse bag end hos bands som Blink-128 eller Good Charlotte. Weezer var vel det første Emo band, og sidenhen er der kommet bands til som Saves the Day, Jimmy Eat World og Dashboard Confessional. Fordi Emo musikerne skal forestille at være nogle kamillete-drikkende, poesi-læsende tøsedrenge, så bliver der taget tykt pis på dem, mens de forsøger at bekæmpe ondskaben i dette spil (der bliver visualiseret med ting som Friends, Gap, John Mayer og American Idol).
Spillet er flot lavet og ret morsomt, specielt hvis man kender et par Emo bands og lidt til amerikansk popkultur.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS