Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Moby En af de få musikalske superstjerner, der har taget weblogfænomenet til sig er Moby, der dagligt skriver på sin web journal. Hans webside har et meget aktivt diskussionsforum, hvor hans fans kan skrive om hvad som helst, og han bruger naturligvis også sin webside til at informere om hans kommende projekter (som den kommende b-side opsamling plus DVD udgivelse). Men det mest interessante er hans web journal, hvor han skriver om de ting, der optager ham netop nu. Senest har det været at Ricky Gervais fra The Office skrev autografer i New York, og at han var ret utilfreds med valget af Arnold Schwarzenegger som guvernør i Californien (“is there any way that manhattan can secede from the rest of the united states, cos i’m not sure if i want to share tax-revenue with people who could vote for bush and/or schwarzennegger“).
Det er som regel ganske underholdende læsning, og er man fan af den skaldede technotrold, så bør man helt sikkert holde øje med siden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS