Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


TV-værten Jennifer Lopez Ordsproget “Skomager, bliv ved din læst” findes åbenbart ikke på amerikansk eller også har Jennifer Lopez i hvert fald valgt at ignorere det. Efter at være startet som danser, gik hun til at være tv-skuespiller, filmskuespiller, sangerinde, model, udvikler af perfume, og nu kan hun sørme også skrive tv-vært på sit CV.
J-Lo skal nemlig til at producere et talkshowet, som hendes søster, Lynda Lopez, der skal være den daglige vært på. Men de kloge marketingsfolk bag programmet har naturligvis lovet, at J-Lo selv har tænkt sig at dukke op som medvært med jævne mellemrum. Programmet beskrives som ““a one-stop source for the very latest on pop culture, news, lifestyle, celebrities, beauty and fashion“, så der kan J-Lo jo passende præsentere alle de historier, der handler om hende selv.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS