Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


En af de bedste plader fra år 2001 var debutpladen fra The Shins, der hedder “Oh, Inverted World”. Deres nye plade, “Chutes Too Narrow“, udkommer imorgen, men den bliver nok ikke så let at få fat i herhjemme foreløbigt. The Shins udgiver nemlig deres plader på det lile, men legendariske pladeselskab Sub Pop (hvor bl.a. Nirvana udgav sin første plade), og der går nogle gange lidt tid, inden plader fra indieselskaber som Sub Pop dukker op herovre. Men i mellemtiden kan man jo tage en gratis lytter på bandets website, hvor de streamer hele pladen i en begrænset periode. Og gider man ikke alt det streaming, så kan man også downloade den første single So Says I.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS