Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Bandet POD måtte aflyse en koncert for nogle radiolyttere i Tyskland forleden, fordi loftet begyndte at falde sammen under deres lydprøve. De havde spillet lidt, og da lydniveauet nåede op til deres normale koncertniveau, begyndte der simpelthen af falde stykker af loftet ned, så de måtte aflyse koncerten og flytte den til et andet sted.

Måske skyldes loftsproblemerne at der har stået en utilfreds ovenbo og hoppet op og ned i gulvet. Noget lignende skete i hvert fald i USA forleden, hvor nogle folk havde spillet så højt i deres lejlighed, at den kvindelige ovenbo var begyndte at stampe i gulvet. Hun var dog så uheldig, at da hun hoppede og derefter satte begge fødder i gulvet brækkede hun begge ben lige under knæet [via Emme]. Så næste gang kan det være hun bare køber nogle ørepropper i stedet for at springe sådan rundt.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS