Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Bandet POD måtte aflyse en koncert for nogle radiolyttere i Tyskland forleden, fordi loftet begyndte at falde sammen under deres lydprøve. De havde spillet lidt, og da lydniveauet nåede op til deres normale koncertniveau, begyndte der simpelthen af falde stykker af loftet ned, så de måtte aflyse koncerten og flytte den til et andet sted.

Måske skyldes loftsproblemerne at der har stået en utilfreds ovenbo og hoppet op og ned i gulvet. Noget lignende skete i hvert fald i USA forleden, hvor nogle folk havde spillet så højt i deres lejlighed, at den kvindelige ovenbo var begyndte at stampe i gulvet. Hun var dog så uheldig, at da hun hoppede og derefter satte begge fødder i gulvet brækkede hun begge ben lige under knæet [via Emme]. Så næste gang kan det være hun bare køber nogle ørepropper i stedet for at springe sådan rundt.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS