Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den seneste trend på nettet synes at være at downloade musik lovligt (vi er fortsat lidt i tvivl om, hvad vi mener om denne trend, da ulovlige downloads klart er mere rock ‘n’ roll). Først blev iTunes lanceret til Windows, og nu har EMI indgået et samarbejde med engelske Wippit. Ved at melde sig på hos Wippit og betale en månedligt beløb, kan man downloade lige så meget musik, man ønsker, og man må beholde musikken, indtil man afbryder sit abonnement.

Disse forsøg på samarbejde mellem pladebranchen og internetfirmaer skal ses som et forsøg på at kvæle ulovlige p2p programmer som Kazaa, så mon ikke der kommer en del flere af denne type samarbejder det næste års tid. Og så er det forøvrigt cool at se, at den mest downloadede sang på iTunes er Stacy’s Mom med alle raske drenges yndlingsband Fountains of Wayne. Godt at se, at folk stadig har lidt smag.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS