Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Casey Spooner Det ville være løgn at påstå, at Electroclash bølgen ramte Danmark med et brag og de eneste, der synes påvirkede af den 80er-inspirerede musikstil er vist bandet Separations. Men derfor vil vi alligevel lige nævne, at den amerikanske duo Fischerspooner snart er klar med en opfølger til debutpladen #1, der blandt andet indeholder Ibiza-hittet Emerge.
Debutten udkom sidste sommer, og siden da har de to udklædte gutter turneret og remixet for blandt andet Kylie Minogue, men nu er de altså ved at være klar med nyt materiale. I den anledning har Popmatters en stor artikel om Fischerspooner, hvor de gennemgår duoens historie, og Casey Spooner får lov til at fortælle lidt om deres koncerter, der ofte minder mere om performance art end rock ‘n’ roll.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS