Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Stylus Magazine har en ret sjov artikel om kommentarer efterladt på plader af DJs på radiostationen WZBC i Boston. Radiostationen har eksisteret i 30 år og har derfor et ret imponerende pladearkiv: “Since its inception in 1973, WZBC has collected an extremely extensive record collection, each one meticulously logged upon arrival and affixed with a big white sticker that features the artist, album title, and the date the record was received. The sticker also includes a section simply labeled ‘Comments’ where the disc jockeys can make note of specific tracks for airplay and voice their opinion on the album“.

Artiklen handler om, hvordan pladsen markeret til kommentarer i nogle tilfælde går fra at være en anbefaling af pladen til at være diskussioner og skænderier DJsene imellem. Et skænderi ender eksempelvis således:

John, there’s no reason to go after Gene with a butcher knife just because he doesn’t have a teeny-bop sister to have him keep guard on what’s on MTV! D.F.P.

Funny Dave, you didn’t call my sister a teeny-bopper before she refused to go to Billy Joel with you. J.M.C.

I artiklen nævnes bands som REM, The Cure og The Pixies, og radioen spiller stadig masser af indierock, hvilket kan ses på deres ugentlige top 30, hvor man bl.a. finder Beulah, Yo La Tengo, Mogwai og en masse bands, vi aldrig har hørt om. Kunne man tænke sig at høre nogle af disse bands, kan man logge på deres stream (smid denne url http://204.193.154.47:8200/listen.pls ind i din WinAmp player), og giver det problemer, er der nogle tips til at få streamen til at virke på deres website.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS