Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Rod Stewart og Penny Lancaster Den aldrende rocker, Rod Stewart, brokker sig, fordi han mener de britiske aviser er på nakken af ham, fordi han kun dater kvinder, der er markant yngre end ham selv. I den ret sjove artikel brokker han sig også over, at både Paul McCartney og Elton John har fået ridderkorset, mens han selv er blevet forbigået: “Sharon (Stewart’s pet name for Sir Elton) has one. She doesn’t invite me to any of her dos, the miserable bugger. Perhaps she doesn’t want competition. My hair is nice and real and looks it, and hers doesn’t. No, I take that back. He looks good at the moment, but he could lose a bit of timber“.

Rod Stewart, 58, der i øjeblikket er kæreste med modellen Penny Lancaster, 32, som han fandt sammen med efter han blev skilt fra modellen Rachel Hunter, 34, er forøvrigt stinkende rig og har netop udgivet pladen “As Time Goes By…The Great American Songbook, Volume II“. Prøv selv at se, hvor mange sekunder I kan magte at have ondt af ham, inden I får lyst til at slå ham hårdt med tunge ting.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS