Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Pet Shop Boys Greatest Hits plader kan være noget underligt noget (hvorfor findes der for eksempel en “Green Day Greatest“? Kunne du ikke bare have genudgivet “Dookie” og så have smidt Warning og Good Riddance på?), men nogle bands kan udgive en Greatest Hits plade, der virkeligt imponerer. Et af de bands er Pet Shop Boys, der 24. november udgiver pladen PopArt, der indeholder 33 Top 20 hits plus to nye tracks fordelt på to skiver. Og så kommer der naturligvis også en limited edition version med en tredie skive, hvor alle deres yndlingsremixes er på.

Nu er PSB jo et uhyre visuelt band, så samme dag kommer der naturligvis også en DVD med 40 musikvideoer og interviews med de to drenge. DVDen er nok primært forbeholdt superfans, men der er næppe tvivl om, at opsamlingspladen vil være at finde til en del fester og julefrokoster i december måned, hvilket jo udelukkende vil kunne beskrives som en god ting.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS