Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er nogle musikere, der bruger årevis på at få færdiggjort deres plader (seriøst – hvor svært kan det være at udgive “Chinese Democracy”?), og så er der andre, der bare hugger plader ud på samlebånd. En af de mere produktive er ex-Replacements sangeren Paul Westerberg, der siden 1993 har udgivet en stribe soloplader. Han er nu klar med to nye, “Come Feel Me Tremble” og “Dead Man Shake“, og ifølge New York Times, så er det to ganske glimrende skiver.

Westerberg er formodenligt stadig bedst kendt for sit arbejde med det meget indflydelsesrige band The Replacements, der bl.a. har udgivet den forrygende plade “Pleased to Meet Me“. Men hans soloplader er såmænd også ganske glimrende (“Suicaine Gratifaction” fremhæves som den bedste), og vil man have et indblik i, hvor forrygende en sangskriver Westerberg er, kan man jo passende tjekke soundtracket til filmen Singles, hvortil han har bidraget med sangene Waiting for Somebody og Dyslexic Heart.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS