Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Slick Rick CNN har en stor artikel om rapperen Slick Rick, der på 17. måned fortsat sidder fængslet og venter på at få at vide, om han skal deporteres til England, eller om han kan få lov til at vende tilbage til sin familie i New York.

Slick Rick var en stor stjerne i 80erne og lavede bl.a. plader sammen med Doug E. Fresh under navnet Get Fresh Crew, før han påbegyndte sin solokarriere. Alt gik faktisk ganske godt for Slick, indtil han i 1990 blev idømt seks års fængsel for at have skudt sin fætter. Han genoptog sin musikkarriere, da han kom ud af fængslet og udgav i 1999 “The Art of Storytelling“, hvor han fik hjælp af folk som Outkast, Nas, Snoop, Redman, Q-Tip og Raekwon. Men så gik det galt igen i 2002, da han på et krydstogsskib blev arresteret af de amerikanske immigrationsmyndigheder, der ville smide ham ud af landet (Slick Rick er født i England af jamaicanske forældre, men familien flyttede til USA, da Slick var barn).

Begrundelsen for deportationen skulle være, at man efter amerikansk lov har ret til at smide udlændige ud, der er blevet dømt for grov vold, og immigrationsmyndighederne har eftersigende forsøgt at få Slick ud af landet, siden han blev dømt for mord i 1990. Men det der gør sagen så vanvittig er, at manden nu har siddet i fængsel i over et år, mens myndighederne sidder på deres hænder i stedet for at beslutte sig for, om han kan få lov til at blive i landet eller ej.

Sagen har naturligvis fået en del presse pga. Slick Ricks berømmelse og de berømte venner (Chris Rock, Will Smith og Def Jams Russell Simmons), der har talt hans sag. Men indtil videre har det ikke hjulpet, og Slick Rick sidder stadig i spjældet i Florida.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS