Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Blink-182 Det amerikanske pop punk band Blink-182 udgiver i november en ny skive, men ifølge bandet er der denne gang ingen joke sange på pladen: “Everything’s pretty straightforward. On the other albums, we’d have 12 songs on them and two of them would be the joke songs. On this one, we don’t have any“.

Pladen har endnu ingen titel, men derimod kan vi fortælle, at de på nummeret All of This får hjælp af ingen ringere end Robert Smith fra The Cure. Hvordan det samarbejde kom i stand, melder historien ikke noget om, men det lyder da ret interessant.

Første single fra den kommende plade hedder Feeling This, og videoen kan allerede nu ses på bandets webside.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS