Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Suede 8. november kan man på Ideal Bar ved Vega møde Suede. Men denne gang er de ikke i landet for at spille koncert, men derimod for at præsentere en udstilling af cover artwork. Ifølge pressemeddelelsen vil der være “cover artwork fra deres perlerække af albums. Der vil både være færdigt artwork og work-in-progress“.
Udstillingen har tidligere været vist på Institute of Contemporary Arts i London (de viser forøvrigt fra 7. november filmen The Five Obstructions af Lars von Trier og Jørgen Leth, men det er en helt anden historie), men mon ikke det bliver chancen for at få Brett Andersons autograf, der kommer til at trække fremfor chancen for at se afviste covers til “Coming Up“.

Der er fri entré til udstillingen. Dørene åbnes kl. 15.00 og selve fernisering begynder kl.16.00. Og der står mere om arrangementet på Suede.net.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS