Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The Beta Band Skotske The Beta Band er ved at færdiggøre opfølgeren til den fantastiske “Hot Shots II“, og denne gang får de hjælp af ingen ringere end Nigel Godrich. Han sidder i øjeblikket og mixer pladen, som han tidligere har gjort for folk som Travis, Radiohead, Beck og Pavement, så man må sige, han er en erfaren herre. Faktisk ville The Strokes have brugt ham til at producere deres seneste plade, “Room on Fire“, men efter han havde arbejdet på to numre med dem, afbrød de samarbejdet.

Pladen med The Beta Band skulle udkomme til februar og ved samme lejlighed kunne der ifølge bandets webside også komme et par DVDer: “The making of the record, which started over a year ago, has been filmed for us by Pete Rankin who did the Old jock Radio stuff for us on the radio and various gigs. He’s now loading it all into Final Cut for editing. This will come out as a DVD sometime next year. All four of us are also working on a DVD to come out around the time of the lp. 12 films, 3 each, to go with 12 tracks. Some of these tracks may not be from the lp but will be new“.
Så er man vild med dette fantastiske band, så er der altså masser af godt nyt på vej.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS