Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Jet Det australske band Jet har fået en del presse på det seneste, og deres single Are You Gonna Be My Girl kan blandt andet findes på soundtracket til computerspillet Madden NFL 2004. Men anmelderen hos Pitchfork er ikke så vild med bandet: “Jet are to garage-rock as Collective Soul were to grunge: hitting too late to feel at all relevant, yet surprisingly commercially successful anyway. The difference is, Jet’s current hit, “Are You Gonna Be My Girl”– which you might know from iPod’s TV commercials– will also be their last“, og resten af anmeldelsen er mere eller mindre en stor (men underholdende) tilsvining.

Men er du ikke typen, der tager dårlige anmeldelser for gode varer, så kan du jo selv tjekke videoerne til Are You Gonna Be My Girl og Take It Or Leave It på bandets webside, og videoen til Look What You’ve Done hos Rolling Stone og vurdere, hvad du synes om bandet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS