Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Chris Martin fra Coldplay Om et års tid regner Coldplay med at kunne udgive deres tredie plade, men de kunne i princippet have udgivet den meget før, hvis det ikke lige var fordi de netop har smidt 42 sange ud. I et interview med NME fortæller Chris Martin, at de primære forberedelser til pladen indtil videre har bestået af at tage en masse sange, de har skrevet de sidste par år, og så definitivt beslutte sig for, at de ikke skal med på den næste plade. De ved desuden endnu ikke, om de ufærdige numre, de har spillet til koncerterne for nylig, ender med at blive droppet eller komme med på pladen, så man kan med andre ord sige, at det fortsat er ret uvist, hvordan den nye skive kommer til at lyde.

Men de gamle numre kender vi da, og har du lyst til at genopleve nogle af dem, så udsender Coldplay 10. november live DVDen Coldplay – Live 2003, der er optaget til en koncert i Australien. DVDen indeholder naturligvis liveversioner af bandets største hits, men derudover er der også et nyt nummer, Moses, og sangen See You Soon, der ellers tidligere kun har været tilgængelig på pladen “The Blue Room EP“.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS