Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som de fleste efterhånden nok er klar over, er der i aften kl. 21:00 MTV Europe Music Awards, der sendes live på MTV fra Edinburgh. Aftenens vært er Christina Aguilera, og man kan i løbet af showet se liveoptrædener fra Kylie (nice), Pink (blah), Justin (kunne blive okay), Missy (boring – hvorfor er hun altid med?), Kraftwerk (spiller live på TV for første gang), Travis (bliver sikkert fint), Chemical Brothers feat. The Flaming Lips (lyder rigtigt spændende), The White Stripes (plejer at være cool) og The Darkness (bliver garanteret sjovt) og nogle stykker mere.

Der er naturligvis også masser af stjerner til at præsentere priser til vinderne, så forhåbentligt er der nogen af dem, der kan finde på noget sjovt at sige. Vi har nemlig ikke de største forhåbninger til X-Stinas komiske evner. Faktisk kunne det her blive det pinligste siden Mick Fleetwood og Samantha Fox var værter til The Brit Awards. Men nu må vi se, hvordan det går.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS