Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


REM - Daysleeper Hos iFilm kan man se kortfilm, reklamer og meget andet, men lige nu kan man også se 15 forskellige REM videoer. Vi har naturligvis set videoerne til Man in the Moon og Everybody Hurts en million gange, så derfor er det fedt, at de har inkluderet mindre kendte videoer som dem til Electrolite, Stand og Tongue. Desværre mangler den syrede video til Pop Song 89, men udover det er det jo et ganske godt initiativ.

Der er forøvrigt en hel musikvideosektion hos iFilm, så har du lyst til at se videoer med Kings of Leon, Hot Hot Heat, Tenacious D og The Strokes, så kan du se dem der. De har også en sektion med lidt mere kinky videoer, og så har de videoer fra den kommende Coldplay DVD, som vi nævnte forleden. Så der har du bl.a. mulighed for at høre nummeret Moses, der ikke tidligere har været udgivet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS