Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ifølge NME går det engelske band Suede i opløsning, når de har færdiggjort deres UK turné. De har udsendt følgende pressemeddelelse:

“Suede would like to announce that from next year they will be working on their own individual projects.There will not be a new studio album until the band feel that the moment is artistically right to make one.This announcement does not affect the forthcoming touring commitments. Suede would like to thank the fans for their wonderful support over the years. See you in the next life.”

Så der er altså lagt op til både kommende soloplader, mens også en mulighed for, at de kan gå sammen igen om nogle år og indspille en ny Suede plade.
Bandet har de senere år ikke haft sammen succes i hjemlandet som tidligere, men har fortsat spillet koncert og udsendt plader her i landet med stor succes, så dette er nok en nyhed, der vil frustere bandets mange danske fans.

Er der nogen, der snakker med Suede om bandets fremtid til deres fernisering på lørdag, vil vi meget gerne høre fra jer.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS