Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Sarah McLachlan I 1997 var canadiske Sarah McLachlan en af de mest omtalte kvindelige sangskrivere i USA. Hendes plade “Surfacing” debuterede som nr.2 på Billboard (den har senere solgt til 8xPlatin i USA alene), og sangen Building a Mystery gik top ti på singlehitlisten. Hun vandt to Grammys for pladen og arrangerede festivalen Lilith Fair, der blev kendt som kvindernes svar på Lollapalooza.

Derfor kan det virke mærkeligt, at den så aktive og succesrige McLachlan ventede 6 år på at udgive en opfølger til “Surfacing“. Men efter at være blevet gift og have fået en datter er hun nu klar med pladen “Afterglow“, som hun fortæller mere om i dette interview.

Pladen skulle udkomme 17.november, og McLachlan har endnu engang arbejdet sammen med producer Pierre Marchand. Så kunne du lide hendes andre plader, er der en god chance for, at du ikke bliver skuffet over den nye.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS