Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Sarah McLachlan I 1997 var canadiske Sarah McLachlan en af de mest omtalte kvindelige sangskrivere i USA. Hendes plade “Surfacing” debuterede som nr.2 på Billboard (den har senere solgt til 8xPlatin i USA alene), og sangen Building a Mystery gik top ti på singlehitlisten. Hun vandt to Grammys for pladen og arrangerede festivalen Lilith Fair, der blev kendt som kvindernes svar på Lollapalooza.

Derfor kan det virke mærkeligt, at den så aktive og succesrige McLachlan ventede 6 år på at udgive en opfølger til “Surfacing“. Men efter at være blevet gift og have fået en datter er hun nu klar med pladen “Afterglow“, som hun fortæller mere om i dette interview.

Pladen skulle udkomme 17.november, og McLachlan har endnu engang arbejdet sammen med producer Pierre Marchand. Så kunne du lide hendes andre plader, er der en god chance for, at du ikke bliver skuffet over den nye.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS