Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Grandaddy på Roskilde 2001 - Foto: Jan Chrillesen Som tidligere nævnt spiller Grandaddy deres eneste koncert herhjemme i efteråret på Voxhall i Århus på mandag, og i den anledning har DR en profil af bandet [via emme].

Hos DR kan du både læse om bandet, høre to sange og se videoen til Now It’s On fra pladen “Sumday“. Så har du mod på at finde ud af lidt mere om dette interessante band, bør du tjekke artiklen.

Vi har også tidligere nævnt, at “Sumday” er blevet udsendt i en limited edition, og vi vil i den anledning gøre opmærksom på, at der findes mere end en type limited edition af pladen (og man begynder nu at spørge sig selv, hvor limiterede disse oplag egentligt er). Anyway, den version med to skiver, hvor den ene indeholder ni live numre finder du her. Den limited edition de sælger hos de populære CD-Wow indeholder ingen ekstra numre, men derimod tre musikvideoer og noget internet gejl. Så vær opmærksomme på denne lille, men vigtige forskel (personlige erfaringer kan være en kælling).

Skal man tro Voxhalls webside er der forøvrigt fortsat billetter til koncerten med Grandaddy, så smut fluks på posthuset eller billetkontoret og saml en billet eller to op til den bedste koncert, du kommer til at se i Århus i år.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS