Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den anden Joe Jackson Man bliver næsten nødt til at elske Michael Jackson. Hver gang man tror sagaen om hans liv ikke kan blive mere bizar, så kommer der en historie, der tager hele balladen op på et helt nyt, og endnu mere langt ude, niveau.

I denne weekend kan man på engelsk tv se et interview med Michael Jacksons far, Joe Jackson, hvor han fortæller om Michaels barndom. I denne artikel kommer der nogle ret skræmmende detaljer frem om interviewet, men det mest freaky er det følgende:

According to the BBC, the interview was conducted in a hotel room in the US and overseen by Majestik Magnificent – a man who claims to be Michael Jackson’s personal magician“.

Okay, når man bliver nødt til at have en hoftryllekunstner, og derefter sender ham ud for at kontrollere indholdet af et interview, så er båden officielt sejlet, og vi står tilbage på kajen med håret i postkassen og fatter minus. Var der et møde vi missede, hvor det blev okay, at den slags foregår? Hello!

Programmet sendes søndag på BBC2 med titlen Louis, Martin and Michael, hvor Michael naturligvis refererer til Jackson, Martin til Martin Bashir, der lavede nogle kontroversielle interviews med Jackson for nylig, og Louis til Louis Theroux, der har lavet dette interview. Theroux har tidligere medvirket i Michael Moores show TV Nation og senere i sit eget show Weird Weekends, så man finder næppe en person, der er bedre udstyret til at interviewe særlinge end Louis.

Men i alt dette rod har vi dog mest ondt af den rigtige Joe Jackson, der formodenligt er ved at være godt træt af den anden Jackson familie.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS