Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Duran Duran Avisen The Guardian har en ganske interessant artikel, hvor de gennemgår hele Duran Durans karriere fra begyndelsen i Birmingham til deres nuværende reunion turné. Det er specielt gennemgangen af de tidlige år indtil de får succes, der er morsom, og fordi hele artiklen er bygget op omkring citater, så får man et sjovt indblik i, hvordan de vilde firsere var for de fem Duran-drenge.

Vi kunne specielt godt lide John Taylors historie om første gang de skulle til USA:
I was such a baby. At JFK airport I couldn’t fill in the address bit on the immigration form. I put ‘Holiday Inn, Long Island’. The guy said ‘I guess if we need to find you, we’ll put out an APB for a faggot with purple hair’.”

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS