Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


John Cameron Mitchell som Hedwig Med undtagelse af Bee Gees’ “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” er underlige hyldestplader primært et nyt fænomen. I de senere år har man kunnet høre støj- og indierockbands spille The Carpenters, Duran Duran og KISS, og for et par år siden udkom pladen “Badlands“, hvor folk som Chrissie Hynde, Ani Difranco og Son Volt på fremragende vis havde genindspillet hele Bruce Springsteens “Nebraska” plade sang for sang.

Men det er vist aldrig sket før, at en gruppe musikere har genindspillet nye versioner af musikken fra et soundtrack før, uden at det var til genindspilningen af en film (som det skete med “The Grinch“). Men nu kan man altså få pladen “Wig in a Box“, hvor bl.a. Rufus Wainwright, They Might Be Giants, Spoon og Ben Folds har indspillet deres versioner af sangene fra filmen/musicalen Hedwig & The Angry Inch. Stylus har en interessant gennemgang af udgivelsen, der desværre virker lidt svingende i kvalitet (han får dog ikke nævnt, at det er en fejl, at Type O Negatives version af Angry Inch ikke er inkluderet).

Kender du ikke filmen Hedwig & The Angry Inch, bør du ved lejighed forsøge at støve den op. Historien om Hedwig startede som en musical i New York, og showet blev så stor en succes, at de besluttede sig for at lave den om til en film, der senere vandt to priser ved Sundance festivalen. Både musicalen og filmen er blevet kultfænomener i USA, og der findes folk, der i bedste Rocky Horror Picture Show stil ynder at klæde sig ud som Hedwig ved visninger af filmen. Filmen er kun blevet vist herhjemme på et par filmfestivaler, så det er ikke sikkert, at den lige findes i den lokale videobiks, men den kan helt sikkert bestilles hjem fra udlandet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS