Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Under titlen The Greatest Album Covers That Never Were har to gutter bedt 100 forskellige kunstnere om at give deres bud på et fiktivt pladecover [via Coolfer]. De 100 billeder er blevet samlet sammen til en udstilling, der i øjeblikket turnerer rundt i USA. Men heldigvis har de også udstillet det hele på nettet.

Vi kunne bedst lide de fiktive plader med Marilyn Manson, Buddy Holly, The Ramones og Frank Sinatra (og så var det overraskende at se, at Kurt Vonnegut er fan af Phish). Der er nogle virkeligt sjove covers imellem, og da kunstnerne har valgt at hylde musikere fra mange forskellige genrer, så er der alt fra gammeldags jazzcovers over neonfarvede 80er covers til covers, hvor der er blevet brugt PhotoShop til den helt store guldmedalje. Og skulle man være nysgerrig for at lære mere om de forskellige kunstnere, så er der ved hvert cover et link til kunstnerens webside, så man kan se, hvad han ellers har lavet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS