Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Jeff Tweedy fra Wilco Så skulle Wilco endeligt være igang med at indspille nyt materiale til en plade, der skal udkomme til foråret. Pladen har i øjeblikket en arbejdstitel, der hedder “W*lco Happens” og til at hjælpe sig med indspilningerne har de hyret Jim O’Rourke, der tidligere har indspillet med Smog og Sonic Youth.

Den seneste Wilco skive, “Yankee Hotel Foxtrot“, udkom i foråret 2002, så det er ikke fordi det er så frygteligt længe siden, de sidst har udgivet en skive. Men når man tænker på, hvor længe pladen lå klar, inden den blev udgivet (hvilket bl.a. er dokumenteret i artiklen The Classic Album That Almost Wasn’t og filmen I Am Trying To Break Your Heart), så kan man som fan godt blive frustreret over, at pladen ikke kommer før om mange måneder. Men det kan naturligvis skyldes at frontmand og sangskriver Jeff Tweedy har haft travlt med at indspille en plade under navnet Loose Fur (hvor han også får hjælp af O’Rourke) og også har medvirket på Minus 5 pladen “Down With Wilco“.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS