Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er nogle ting, man simpelthen ikke siger. Der er nogle ting, der er så indgroet i folkekulturen, at skulle man komme til at sige, at man i dette tilfælde mener det modsatte af, hvad alle andre mener, så bliver folk så hovedrystende chokeret, at de næsten ikke ved, hvad de skal gøre ved sig selv.
Lige såvel som det er betragtes som værende en eviggylddig sandhed at Shakespeare var en stor forfatter, og Michelangelo var en stor kunstner, så synes det også at være alment accepteret, at Lennon og McCartney var det største sangskriverpar siden Adam og Eva. Og er man uenig i dette, er det klogest at holde det for sig selv.

Derfor skal man lade være med at skrive artikler som Penny Lame, hvor journalisten får nævnt, at han egentligt synes The Beatles er ret overvurderet, og at han aldrig har fattet, hvorfor folk er så vilde med dem. Og man skal specielt lade være med at skrive sådanne artikler, hvis man ikke har lyst til at blive tæppebombet med læserbreve bagefter.

Artiklen kom forøvrigt i forbindelse med, at McCartney har valgt at genudgive “Let It Be” uden Phil Spectors berømte Wall of Sound produktion. Den nye version hedder “Let It Be… Naked“, og da projektet allerede på forhånd lød som en halvdårlig idé, er det vel heller ikke så mærkeligt, at pladen har fået halvdårlige anmeldelser.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS