Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ville du stemme på denne mand? Man plejer at sige, at skuespillere gerne vil være musikere, og musikere gerne vil være skuespillere. Men der er flere og flere fra begge brancher, der beslutter sig for at forsøge sig som politikere. I USA har folk som Sonny Bono, Clint Eastwood, Jesse Ventura og nu senest Arnold Schwarzenegger ernæret sig som politikere, men måske er der endnu en celeb på vej ind i den populære branche.

Tidligere bassist i Nirvana, Krist Novoselic, har i hvert fald luftet tanken om at stille op til guvernørvalget i staten Washington til næste år. Han er ikke tilfreds med den måde tingene kører på (men hvem er nogensinde det?), og eftersom han har været aktiv i det demokratiske parti i årevis, overvejer han nu selv at gøre noget ved det.

Det er svært at sige, hvordan en fyr som Krist vil klare sig som politiker, men han har i hvert fald en del forhandlingserfaring fra sit “samarbejde” med Courtney Love i forbindelse med varetagelsen af Nirvanas bagkatalog. Så har han overskud og tålmodighed til at få udgivet en Nirvana Greatest i samarbejde med Love, burde det være barnemad at lægge budget for en stat som Washington. Så vi skal nok gøre vores for at få ham valgt ind.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS