Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I England går man rigtigt meget op i, hvilken single der går nummer 1 på hitlisten til jul. Derfor er der allerede begyndt at komme artikler om, hvem folk forventer der ryger til tops på hitlisten, og hvilke odds man kan få på de forskellige sange hos bookmakerne.

Men ifølge BBC så er der nu en ny single på vej, der kan udkonkurrere de kommende singler fra bl.a. The White Stripes og Westlife. Amerikaneren Gary Jules udgiver nemlig i december sin version af det gamle Tears For Fears nummer Mad World som single (han indspillede oprindeligt nummeret til filmen Donnie Darko). Sangen er på soundtracket, men nu findes den også på hans plade “Trading Snakeoil for Wolftickets”, som han i øjeblikket rejser rundt og promoverer.

I interviewet med BBC fortæller han lidt om at have fået gode odds hos bookmakeren på, at hans sang ryger til tops, og også lidt om ikke helt at have fattet Donnie Darko.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS