Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Viggo Mortensen - Pandemoniumfromamerica Halvdanskeren Viggo Mortensen er en alsidig herre. Han er skuespiller, fotograf og forfatter, men det er nok de færreste der ved, at han har indspillet ikke mindre end fem plader, der alle er udgivet på hans eget forlag og pladeselskab Perceval Press.

Ifølge MTV har Mortensen netop indspillet sin sjette plade, “Pandemoniumfromamerica“, hvor han endnu engang får hjælp af den mærkelige guitarist Buckethead, der i øjeblikket også er tilknyttet bandet Guns ‘n’ Roses. Tidligere har Mortensens ekskone Exene Cervenka fra bandet X medvirket på hans plader, men denne gang får han uventet hjælp af de tre hobbitter Billy Boyd, Dom Monaghan and Elijah Wood, der både synger og spiller på flere af pladens sange.

Og så bliver Viggo Mortensens danske fans formodentligt glade for at se, at han holder sine danske rødder i hævd på pladen. På “Pandemoniumfromamerica” finder man nemlig Mortensens version af klassikeren Den Gang Jeg Drog Afsted.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS