Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Viggo Mortensen - Pandemoniumfromamerica Halvdanskeren Viggo Mortensen er en alsidig herre. Han er skuespiller, fotograf og forfatter, men det er nok de færreste der ved, at han har indspillet ikke mindre end fem plader, der alle er udgivet på hans eget forlag og pladeselskab Perceval Press.

Ifølge MTV har Mortensen netop indspillet sin sjette plade, “Pandemoniumfromamerica“, hvor han endnu engang får hjælp af den mærkelige guitarist Buckethead, der i øjeblikket også er tilknyttet bandet Guns ‘n’ Roses. Tidligere har Mortensens ekskone Exene Cervenka fra bandet X medvirket på hans plader, men denne gang får han uventet hjælp af de tre hobbitter Billy Boyd, Dom Monaghan and Elijah Wood, der både synger og spiller på flere af pladens sange.

Og så bliver Viggo Mortensens danske fans formodentligt glade for at se, at han holder sine danske rødder i hævd på pladen. På “Pandemoniumfromamerica” finder man nemlig Mortensens version af klassikeren Den Gang Jeg Drog Afsted.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS