Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Russell Tyrone Jones, Ol' Dirty Bastard, The ODB, Big Baby Jesus, Dirt McGirt, Osirus, Joe Bannanas, Dirt Dog, Unique Ason - kært barn har mange navne Der er næppe en gruppe, der har fostret så mange succesfulde soloartister som Wu-Tang Clan. Men når de har været sammen som gruppe har de også haft en masse problemer med aflyste koncerter, fængslinger og begrænset salg af deres seneste plade “Iron Flag“. Men nu kunne noget tyde på, at de er ved at have så meget styr på tropperne, at de kan tage på turné til sommer.

Eftersigende skulle alle de originale medlemmer være med på idéen inklusiv Dirt McGirt (som The ODB vist hedder nu), så det skal blive spændende om folk som RZA, Method Man, Raekwon og Ghostface Killah kan løsrive sig fra deres egne soloprojekter længe nok til at tage på en sidste turné med Wu. Der er dog på nuværende tidspunkt ingen planer om, at de skal indspille en ny plade sammen.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS