Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Fred Durst Som tidligere nævnt er der en tendens til at Limp Bizkit fans kommer op at toppes med Fred Durst til bandets koncerter. Til en koncert i fredags var Durst kravlet op på en mezzanin for et synge et af de sidste numre, og mens han står deroppe, var der en blandt publikum, der kylede et eller andet i hovedet på ham. Durst færdiggjorde koncerten med blod i hele hovedet, men blev bagefter kørt på hospitalet og syet med syv sting.

Det er en mærkelig idé at få at betale for at komme og se et band, og så begynde at kaste ting efter bandets medlemmer. Og endnu mere mærkeligt at man venter helt til slutningen af koncerten. Hvis man hader Durst så meget, hvorfor så ikke få ham kørt på hospitalet under første nummer, så man slipper for at høre Break Stuff?

Der er ikke nogen melding om, hvorvidt man fangede vedkommende, der sårede Fred Durst, men man kunne jo passende starte eftersøgningen her.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS