Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Damon Gough aka Badly Drawn Boy Rolling Stone har mødt Damon Gough (som den dårligt klædte dreng jo hedder), der i øjeblikket spiller en række koncerter i USA. De får sig en snak om den frihed det giver at turnere uden at skulle promovere sin seneste plade, og så løfter Damon sløret for, hvad vi kan glæde os til, når hans næste plade udkommer til foråret.

Specielt lyder det interessant, at selvom han fortsat har sange, der minder om Burt Bacharach, så bliver den kommende plade mere minimalistisk end hans tidligere udgivelser. Så måske bliver dette Badly Drawn Boys svar på “Mutations“, hvilket jo kunne gå hen og blive rigtigt interessant.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS