Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Kender du det, at man står nede i Fona og brokker sig over, at de nu igen ikke har fået den nye Squarepusher EP hjem? Og de har for den sags skyld heller ikke plader med Aphex Twin og Autechre stående, hvilket jo er til at blive sindssyg af. Men i stedet for at stå nede i butikken og få en hjerneblødning, kan man fra december besøge Bleep.com og få adgang til alle udgivelser, der er kommet på Warp Records (hvilket udover de nævnte også inkluderer kunstnere som Jimi Tenor, Boards of Canada og Tortoise) inklusiv udgivelser, der er udgået af produktion.

Ifølge Silent Uproar bliver prisen $0.99 pr download, hvilket må siges at være en ganske fornuftig pris for at få adgang til både de almindelige album tracks, men også de nærmest uopdrivelige udgivelser. Så er du til elektronisk musik, er Bleep.com garanteret en webside, der er et besøg værd.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS