Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Amerikanske John Mayer kan opleves i KB Hallen 3. december, hvor han formodentligt vil spille en flok sange fra sit seneste album “Heavier Things“. The New York Times har en profil af sangeren skrevet med udgangspunkt i en koncert, han spillede i Madison Square Garden mandag aften, der måske kan give et indblik i, hvad du har i vente, hvis du har købt billet til koncerten i København.

Er du forøvrigt lidt vild med Mayer, så kan det godt betale sig at gå på opdagelse på hans webside. Udover de ting der skal være sådan et sted, kan du bl.a. finde både musikvideoer og andre videooptagelser, og også en ofte opdateret Road Journal, hvor de bl.a. noterer, hvilke sange Mayer og hans band har spillet til deres koncerter.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS