Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Kings of Leon spillede en udsolgt koncert igår på Loppen, og fuldstændigt uafhængigt af det har The Guardian en artikel om bandet.

Bandet bliver ofte sat i bås med The Strokes og The White Stripes, fordi de spiller beskidt rockmusik. Men hvor The Strokes tydeligvis er inspireret af New York bands som Television og The Velvet Underground, og The White Stripes er vilde med gammel bluesmusik, så trækker Kings of Leon på deres rødder i sydstaterne.

I artiklen taler de både om deres musikalske inspirationskilder, men også om at vokse op i sydstaterne med en far, der var rejsende prædikant (tre af bandets medlemmer er brødre, og den sidste er deres fætter). Og så slutter artiklen af med at anmelde den koncert, hvor de spillede som opvarmning for The Strokes, som vi nævnte forleden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS