Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Do I make you horny, baby!?! Opvarmningsbands kan være en blandet fornøjelse, men når The Strokes medbringer R&B/disco stjernen Har Mar Superstar som opvarmning til deres koncert 16. december, så anbefales det, at man dukker op i god tid.

Har Mar er blevet lidt af en kultfigur i New York og London efter at have leveret nogle ganske særprægede koncerter, der oftest ender med, at han temmeligt afklædt ruller rundt på scenen. Og efter at hans singler EZ Pass og Power Lunch har fået en del opmærksomhed, er han nu faktisk blevet lidt af en stjerne (han dukker eksempelvis op i teksten til Spoon sangen Small Stakes: “I don’t dig The Stripes but I’ll go for Har Mar“).

Har Mar Superstar Senest har hans nyvundne stjernestatus medført, at han er blevet talsmand for Vladivar Vodka, der har brugt ham i en tv-reklame. På websiden er der tre reklamefilm, hvor den ene er beregnet til tv, den anden ikke beregnet er til tv, og den tredie under ingen omstændigheder er beregnet til tv (de to sidste er ikke overraskende de sjoveste).

Sangen, der bliver brugt i reklamen, hedder forøvrigt H.A.R.M.A.R. og findes på Har Mars plade “You Can Feel Me“. Er du blevet nysgerrig for at høre mere fra den plade, kan du på denne side lytte til fem tracks inklusiv EZ Pass og Power Lunch, hvilket skulle kunne give dig et indblik i, hvad du kan forvente dig musikalsk til koncerten.

Har Mar Superstar er blevet kaldt en blanding mellem Prince og Ron Jeremy, og det er en sammenligning, vi er ganske enige i. Derfor forventer vi også, at koncerten bliver en funky, sexet og formodenligt også ganske svedig omgang.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS