Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Marilyn Manson The Guardian har et interview med koncertaktuelle Marilyn Manson, hvor han sammenligner sig selv som Pjerrot, hvilket må siges at være lidt sært. Udover at tage fat i Mansons barndom og den indflydelse han har haft i USA, kommer de i interviewet ind på så forskellige folk som Michael Jackson (“We’re a little bit different, he and I“), Oscar Wilde og George W. Bush (“I predicted before he was elected that this would be a much more prosperous time for art and it has been“).

The Guardian har desuden en ikke særlig positiv anmeldelse af Mansons seneste koncert i London, hvor de beskriver koncerten som klichéfyldt og uden et budskab. Skal man sige noget om anmeldelsen er det lidt frustrende, at musikken ikke er nævnt et eneste sted.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS