Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Scott Lucas fra Local H Alle der går op i musik kender et band eller en kunstner, som de mener er håbløst undervurderede og var verden et retfærdigt sted, så ville de være kæmpe stjerner, der solgte millioner af plader. Sådan har vi det med Chicago bandet Local H.

Bandet brød igennem i post grunge perioden med singlen Bound for the Floor fra deres plade “As Good As Dead“, hvorpå man også finder singlerne Eddie Vedder (der indeholder linierne “If I was Eddie Vedder/Would you like be any better?“) og High-Fiving MF. Selvom efterfølgeren “Pack Up The Cats” er intet mindre end fremragende, har de desværre haft mindre og mindre succes pr. udgivelse, og nu ser det ud som om de ikke engang har en pladekontrakt længere.

PopMatters har snakket med Local H sanger og sangskriver Scott Lucas, der bl.a. fortæller om sangen President Forever, der kritiserer George W. Bush temmeligt kraftigt (“Ever since 9/11 no one had the guts to say that Bush is still a fuckin’ moron — and I don’t care what happens — he’s an idiot“, og om den plade de har indspillet, men som endnu ikke har fundet et hjem hos et pladeselskab.

Vi håber naturligvis, at pladen udkommer hurtigst muligt, og vi kan anbefale, at kan du lide støjende og kompromisløs musik med skarpe tekster og forrygende melodier, så tjek op på Local H i en fart.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS