Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Greg Dulli Amerikanske Greg Dulli er nok bedst kendt som sanger i bandet The Afghan Whigs (kender du dem ikke, bør du tjekke pladen “Gentlemen“), men siden de gik i opløsning for et par år siden, har han primært slået sine folder i bandet The Twilight Singers. Hans nye band har netop udgivet deres anden plade, “Blackberry Belle“, der mange steder har fået forrygende anmeldelser. Eksempelvis mener anmelderen hos Neumu, at pladen er den bedste Dulli har medvirket på i sin 16 år lange karriere, hvilket ikke siger så lidt.

Vil du vide mere om The Twilight Singers, kan man finde et interview med Dulli hos Tiny Mix Tapes, hvor han fortæller om indspilningerne, sit venskab med filminstruktøren Ted Demme, og hvad han ville gøre ved J-Lo, hvis de var kærester.

Bandet gæster forøvrigt Danmark til januar, hvor de spiller koncerter på Vega (18/01/04) og Voxhall (19/01/04). Der medvirker et hav af forskellige musikere på pladen “Blackberry Belle” inklusiv Mark Lanegan (ex-The Screaming Trees og Queens of the Stone Age), Petra Haden (ex-That Dog og ex-The Rentals) og ingen ringere end Apollonia, så det skal blive spændende at se, hvilke musikere Dulli tager med sig på turnéen.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS