Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Englands største sexsymbol - Justin fra The Darkness Er der nogen herhjemme, der fatter The Darkness? Vi gør i hvert fald ikke, og måske er det derfor, vi er så fascinerede af dem. Jo mere de påstår, at de ikke er et joke-band, jo mere kommer vi i tvivl. Tag nu for eksempel deres seneste video, Christmas Time (Don’t Let The Bells End), der indeholder et børnekor, et rumskib, en syngende robot og de mest skrækkeligste kostumer set i en musikvideo siden Slade indspillede Merry Christmas Everybody.

Den nye The Darkness single er naturligvis en af de sange, man forventer kommer til at blande sig i topstriden på den engelske hitliste, som vi tidligere har nævnt. Justin fra bandet mener dog, at den kun kommer til at ramme andenpladsen.

Samme Justin blev forøvrigt arresteret i JFK lufthavnen forleden, fordi politiet ledte efter en langhåret forbryder på flugt ved navn Justin Hawkins, og den beskrivelse passede jo ganske godt på The Darkness sangeren, der er omtrent lige så kendt i USA som Lille Palle. Men efter et par timer kunne Justin bevise, at han havde spillet koncert i England, da forbrydelsen, den anden Justin var anklaget for, blev begået, og så lod de ham gå. Han kan dog forvente snart at blive anholdt af The Fashion Police, men det er en anden historie.

[Update] Radio One har et interview med to af medlemmerne fra The Darkness, hvor de fortæller om deres julesingle, og om ikke at have tid til at indspille en ny plade.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS