Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Billboard har en omtale af det kommende Zero 7 album, “Falls”, der kommer på gaden til marts. Men ganske overraskende nævner de i artiklen, at der på sangen Home medvirker en Danish newcomer ved navn Tina Dico.

Der er naturligvis tale om århusianske Tina Dickow, der ifølge hendes webside har været med til at skrive to sange til pladen, og også skal medvirke på den kommende Zero 7 verdensturné. Sangen Home bliver første single fra pladen og eftersigende skulle single og video komme på gaden i begyndelsen af det nye år.

Dette er et ret stort skridt for sangskriveren, der siden hun flyttede til London bl.a. har udgivet sin anden soloplade og skrevet en sang til Holly Valance. Dickow kan forøvrigt opleves på Vega og Voxhall i begyndelsen af februar, hvor hun spiller sange fra sine egne plader, og til april på Vega sammen med Zero 7.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS